Dobrodošli na blogu alejinaD.


Poletje se počasi poslavlja in prihaja jesen. Nekje je nekdo sprejel odločitev, da bloga ne bo več pisal in jaz sem sprejela odločitev, da ga začnem pisati. Ampak preden vse skupaj začneš, so potrebne priprave. No, ogromno priprav. Izbira imena bloga, oblikovanje platforme bloga po svoji viziji, iskanje idej za vsebino, učenje osnov fotografiranja in tistih malih, a pomembnih trikov, ki fotografiji vdihnejo osebnost. Potem pride na vrsto ustvarjanje vsebine, ki je najpomembnejši element vsakega bloga. Slediti trendom pa vendar ostati edinstven, ni vedno lahko. Sploh če upoštevamo dejstvo, da dandanes vsak, ki ima 5 minut časa lahko ustvari blog. In verjetno je vsak, ki piše blog vsaj enkrat zavil z očmi, ko je opazil, da ima blog z malodane zanič vsebino več sledilcev, kot nekdo, ki vsebini in slikam v posamezni objavi posveti ogromno časa. Ampak tako pač je.

Potovanja, parfumi, kozmetika in ideje za prihodnost.

"Do all things with love."
Če imaš rad to kar počneš, ti bo uspelo ne glede na vse. Zato bodo objave na alejinaD. blogu predvsem o tistih stvareh, ki me veselijo in jih želim deliti z vami. Skozi čas imam sicer namen dopolnjevati prvotno vsebino bloga, ampak trenutno bodo objave predvsem o parfumih, katere naravnost obožujem, kozmetiki - tako dekorativni kot tudi negovalni ter o blogih, ki jih sama rada prebiram in srčno upam, da jih boste tudi vi. Vsake toliko pa bo na vrsto prišla tudi predstavitev potovanja oziroma destinacije kjer sem bila.
Vse slike, ki jih boste lahko videli na blogu so moje, razen v primeru, ko bo pod njimi naveden VIR in povezava do spletne strani, kjer sem jih našla.
Po svojih najboljših močeh se bom potrudila v vsako objavo vložiti maksimalno, ampak če boste kaj pogrešali ali pa vam ne bo všeč, mi kar sporočite. Moj email naslov, Bloglovin in Instagram račun najdete na desni strani pravtako pa lahko pod vsako objavo pustite komentarje na katere bom skušala odgovoriti v čim krajšem roku.

Oznake: ,