OBJAVE SLOVENSKIH BLOGERK: September


Vsi radi odkrivamo nove bloge in si z branjem le teh krajšamo čas ob lenobnih nedeljskih jutrih.  Tako vam bom vsak konec meseca predstavila meni najljubše objave blogerk, ki jih redno spremljam. Torej, vas zanima o čem so pisale blogerke v mesecu septembru? 

Tatjana je na svojem blogu Taya My Little Beauty World predstavila svoje manikure, ki jih je ustvarila v okviru 31-dnevnega izziva ustvarjanja na nohtih. Kot že neštetokrat je dokazala, da ji idej resnično ne primanjkuje in da nail art še kako obvlada. Če vam torej manjka navdiha za ustvarjanje na svojih nohtih, si kakšno idejo lahko sposodite pri njej v objavi 31 day nailart challenge: Day 15-Day 21. Meni osebno je najljubša manikura Day 21: Inspired by a color, takoj za njo pa Day 17: Glitter.

VIR: TAYA MY LITTLE BEAUTY WORLD

Na policah DMa, Müllerja in Tuš drogerije že najdemo jesenske novosti znamke Catrice. Ste si katero že privoščili ali pa je na vaši listi želja? 
No Mateja, blogerka pri Mateja's beauty blog, je po številnih prebranih ocenah kupila Catrice tekoči puder Nude Illusion, ki ga nekateri primerjajo celo z Armanijevim Luminous Silk. Kako je z njim zadovoljna si lahko preberete v njeni objavi Catrice Nude Illusion Foundation (010 Nude Ivory)
Tudi sama sem ga kupila takoj, ko je prišel na naše poličke, ker gre moj ljubi Bourjois Healthy mix že proti koncu. Glede na ceno, ki se giblje okoli 7€ je definitivno med cenejšimi tekočimi pudri, vendar se po kakovosti zlahka primerja tudi s kakšnim, ki stane celo premoženje (beri: več kot 10€).

VIR: MATEJA'S BEAUTY BLOG

Že nekaj časa je vse okoli nas v znamenju jeseni in marsikoga slišimo, kako se pritožuje, da poletja letos sploh ni bilo. Vsaj tistega pravega ne. Na spletu že pridno iščemo navdihe za jesensko dekoracijo našega doma, nove kose oblačil in njihovo kombiniranje z že obstoječimi kosi v naši omari, posegamo po dišavah s toplejšimi notami in razmišljamo kako bomo naš stil ličenja uskladili z letošnjimi trendi. Jana, prikupno dekle, ki jo vsi poznamo kot avtorico bloga Small Bits of Loveliness, nam je postregla s svojo idejo za jesensko ličenje. Uporabila je kar nežne, pomladne barve, a ji je z njimi vseeno uspelo ustvariti tudi pristno jesensko vzdušje. 

VIR: SMALL BITS OF LOVELINESS

Ostanimo še malce dlje pri jesenski tematiki in si poglejmo po katerih proizvodih v jesenskem času največkrat poseže blogerka Sandra – Keep calm and wear lipstick. Njena izbira lakcev za nohte je popolna in na moji listi želja je že pristal Essie Trophy wife, ki je preprosto popoln odtenek ne le za jesen, temveč za vse letne čase.

VIR: KEEP CALM AND WEAR LIPSTICK

In še zadnjo super objavo meseca septembra, sem našla na blogu Stardust and Roses, kjer si vedno znova lahko oči spočijete na čudovitih kosih oblačil, ki vam jih, kar na sebi predstavi blogerka Anamarija. Poleg tega pa se lahko zamislite tudi nad napisanim, se v tem najdete in dobite motivacijo za nadaljnje korake v življenju. 
Kot je v objavi napisano: Začnite vsak dan z nasmehom in tudi končajte ga tako ;)

VIR: STARDUST AND ROSES

Pa vi? Vam je katera objava v mesecu septembru še posebej ostala v spominu?

Oznake: , ,