GIVEAWAY ZANJ: Be the Legend EDT – Oriflame


Oriflame je na trg lansiral novo moško dišavo, ki sliši na ime Be the Legend. Ustvarjena je za urbanega moškega, ki se izredno dobro znajde v utripu dinamičnega mestnega življenja. Natalia Gracia-Cetto, ustvarjalka dišave, je natančno vedela katere note je potrebno ujeti v dišavo, da bo urbanega moškega zvesto spremljala skozi jesensko/zimski čas, ki se nam vztrajno približuje.

Be the Legend toaletna vodica se odpre z izredno svežimi notami jabolka, bergamotke in kardamoma. Prijetno presenečenje, kajti pričakuješ, da bo dišava ostala tako sveža vsaj še nekaj časa, ampak vse skupaj zaobjameta muškatni orešček in note usnja, kar doda dišavi pridih topline. Nekako dobiš asociacijo na menjavo letnih časov, počasni prehod iz svežine poletja do pisane jeseni. Medtem pa pri Oriflamu pravijo, da te note popeljejo na vožnjo po mestu. Potovanje, ki ga na koncu popestri jantar, za njegovo edinstvenost pa poskrbita surov vetiver in neverjetno topla semena tonke. Čeprav gre za toaletno vodico, se ravno zaradi svojih spodnjih not in topline, ki jo le-te izžarevajo, na koži obdrži izredno dolgo. Dišava je dokaj močna prvo uro po nanosu na kožo, kasneje pa se ves ta »mestni rompompom« poleže, stanje se umiri, a je njen prijetno topli vonj moč zaznati tudi po štirih urah nošenja. Ker gre za novo dišavo, je v trenutnem Oriflamovem katalogu 13 (16.9.2014-6.10.2014) znižana na 15,99€ za 75ml, prava cena dišave pa je 26,90€ za 75ml.
 

POZOR FANTJE in DEKLETA!
Fantje za lastne namene, dekleta kot darilo za svojega dragega fanta, brata, očeta, prijatelja..

Oriflame vam v sodelovanju z mojim blogom alejinaD. ponuja možnost preizkušanja Be the Legend dišave in to popolnoma zastonj.
Vse kar morate storiti je, da v spodnji obrazec vpišete svoj email naslov, na katerega vas bom v primeru zmage kontaktirala. Torej je to edini obvezni korak v nagradni igri. Nato se odpre še par možnosti in sicer: postanite Facebook sledilci Oriflame Slovenija in bloga alejinaD., delite objavo o GIVEAWAYU ZANJ na Facebooku (to lahko storite 1x na dan), postanite sledilec bloga alejinaD. preko Instagrama in Bloglovina. Ti koraki so popolnoma neobvezni, a povečujejo vašo možnost za zmago.
Nagradna igra se zaključi v nedeljo, 19.10.2014 in zmagovalec/zmagovalka bo znan/a še isti dan.
 
a Rafflecopter giveaway
 
Veliko sreče vsem ;)

Oznake: , , , , ,