Miss Giordani EDP


Najnovejši izdelek v liniji Giordani Gold je nežen, živahen in izjemen vonj Miss Giordani parfumske vodice. Edinstvenost pomešana z eleganco je pravi izraz, ki opisuje celotno dišavo.

Miss Giordani parfumska vodica spada v cvetlično-sadno kategorijo, saj se njene vrhnje note bele grenivke, kalabrijske bergamotke in mangovega sorbeta prepletajo z osrčjem not sestavljenih iz rdeče paprike iz pondicherrija, sončnih cvetov frezije in nerolija. Cvet nerolija je tudi ključna sestavina dišave Miss Giordani. Raste v prelepi in sončni Italiji, esenca pa se pridobiva z zapletenim destilacijskim procesom. Ima svež, rahlo grenak okus in čutne medene tone, ki na uporabnico dišavo prenašajo zaupanje, zapeljevanje in vitalnost. Dišava se zaključi kot se za cvetlično-sadno kategorijo spodobi in sicer z mošusom. Za uporabnice, ki prisegajo na sveže dišave je Mis Giordani EDP zadetek v polno. Za ostale punce, je dišava primerna predvsem za obdobje pomlad/poletje. 

 S to dišavo sem želel nastaviti ogledalo neprimerljivi italijanski eleganci, prav tako pa tudi elegantni ženski, ki jo nosi: sijoča, očarljiva, z močno osebnostjo,” pravi ustvarjalec dišave Lucas Sieuzac.
Oriflame o dizajnu stekleničke dišave: "Nebeški vonj zapolnjuje ikonsko stekleničko. Narejena je iz masivnega razkošnega stekla, ki pooseblja italijasko zasnovo ter preprosto prefinjenost  in elegantne linije. Omamna steklenička se popolnoma prilega v dlan in omogoča, da se zaljubite v elegantno obliko in poživite svoje čute."

Sama sem od Oriflamea prejela testerček dišave in kot velika ljubiteljica svežih parfumov, sem jo takoj vzljubila. Glede na to, da gre za parfumsko vodico, bi obstojnost lahko bila boljša, pa vendar sem pri svežih dišavah povprečne obstojnosti že navajena. Redna cena dišave je 32,90€ za 50ml, vendar je znižana na 19,99€. 

Punce, mi zaupate svojo trenutno najljubšo dišavo?

Oznake: , , ,