Naomi Campbell: Cat deluxe


Cat deluxe - dišava moje mladosti. V spomin privabi toliko lepih trenutkov, ki se kot rožnati milni mehurčki ob dotiku razblinijo v sedanjost. Skoraj prazna steklenička Cat deluxa sicer še vedno kraljuje na polički, a po njej ne posegam več, kajti tako kot mnoge stvari, med drugim prerastemo tudi nekatere vonje. 

Cat deluxe dišava je bila moja zvesta spremljevalka skozi celo leto, ne glede na letni čas in ne ozirajoč se na dan ali noč. Vedno in povsod. Če pretiravam (ali pa mogoče ne), bi lahko rekla, da sem jo porabila na litre. Bila je rojstnodnevna želja, novoletno darilo, omenjena v pismih Božičku… Če bi bila fant, bi celo rekla, da je bila »tisti pravi«. Zdaj pa dovolj sentimentalnih besed, gremo na samo dišavo.
 Prikupna steklenička, posuta z nežno roza leopardjimi lisami, ima namesto klasičnega pokrovčka, aluminijasto varovalo okrašeno s svetlo roza cofkom. Cofek se lahko kasneje uporabi kot obesek za ključe, okras na torbici, denarnici ali telefonu. Dišava je s svojim čudovito nežnim vonjem požela marsikatero pohvalo, pa si poglejmo katere note v njej ustvarjajo tako prijetno harmonijo vonjav.
Odpre se s svežim kardamomom in noto frezije, ki nas s svojo lahkotnostjo popelje naravnost v brezskrbne mladostniške dni. Nato se počasi podamo v sadno-cvetne srčne note, izpopolnjene z aromo breskve, potonike in vsem ljube vijolice. Srčne note se na koži razmeroma dolgo obdržijo, a že kaj kmalu se začno čutiti tudi toplejše, spodnje note. Posebno topel pridih, ki se popolnoma ujame z vsemi zgornjimi notami predstavlja ambra, kasneje pa se na koži zazna tudi mošus, pačuli in pikica vanilje. Zaradi svoje svežine in nežnosti je primerna za vse letne čase, obstojna je tja do 3 ure na koži, v laseh celo več.
Kot vse zvezdniške dišave, tudi ta cilja predvsem na mlajšo populacijo, a pri dišavah je pomembno le, da se z njo ujameš, starost pa niti ni tako bistvena. Dosegljiva je v vseh drogerijah, kjer se cena giblje nekaj manj kot 30€ za 30ml.


Naomi je do sedaj ustvarila že celo četico dišavic, za nobeno ne morem reči da mi ni všeč, vse so prijetne, mladostne. 
Kaj pa ostale menite o njenih dišavah? So vam všeč, imate katero doma oziroma ste imele katero doma?

Oznake: , ,