P2 Pure Color Lipstick: Mulholland Drive 152


P2 je v Sloveniji relativno nova ali bolje rečeno nepoznana znamka ličil, ki pa se v Nemčiji prodaja v DM trgovinah. Na nemških blogih je posledično o P2 Pure Color šminkah, ravno zaradi dostopnosti znamke, kar dosti napisano in skoraj od vsakega dekleta je slišati same pohvale. Ko nam je Anja iz spletne trgovine Mojadrogerija.si, ponudila priložnost za preizkušanje katerekoli šminke P2, sem vedela da bo moja izbira padla na Pure Color v odtenku Mulholland drive.


Pri P2 pravijo, da gre za dolgoobstojno, odlično pigmentirano in vlažilno šminko, kateri je dodana hialuronska kislina. Dejansko lahko potrdim, da šminko Mulholland drive odlikuje izredna pigmentiranost. Z rahlim dotikom šminke na ustnice je možno dobiti tudi samo nežno obarvanost, medtem ko z močnejšim pritiskom na ustnice dobimo v enem samem sloju že izredno dobro pigmentacijo in popolno prekrivnost. Ima kremni finiš oziroma P2 pravi, da gre za wet look finiš, ki pa se na mojih ustnicah skozi čas spremeni v "stain" (rahla obarvanost-brez sijaja). Prav tako se strinjam s P2, da je Pure Color v odtenku Mulholland Drive dokaj obstojna šminka, kar me je glede na ceno še najbolj presenetilo. Na ustnicah zdrži približno pet ur, preživi tudi pitje kratke kavice, ne preživi pa neprestanega srkanja iz skodelice ali celotnega obroka. Ko ne pijem ali jem, z ustnic zbledi enakomerno. Drugače je, ko pijem ali jem, takrat najprej izgine z notranje strani ustnic ter pusti na zunanji strani obarvan rob (morda ker ne znam normalno jesti ali piti). Kar me je pri tej šminki najbolj, ampak res najbolj navdušilo je dejstvo, da se ne oprime suhih predelov ustnic, temveč jih naredi le še bolj gladke in navlažene. Vendar opažam, da ko wet look finiš izgine, se pojavi tudi minimalni občutek suhih ustnic. Sama barva Mulholland drive odtenka je primerna za vsakodnevno nošenje, saj gre za roza barvo za katero bi prisegla, da ima vmes vmešano še malo lila barve.



Nekaj dodatnih besed o embalaži šminke, čeprav na slikah vidite kakšna je. Gre za plastično, a vseeno zelo čvrsto in trpežno embalažo pri kateri ni bojazni, da bi se vam v toaletni torbici odprla. Ker je srebrne barve, se na njej takoj poznajo odtisi prstov. Najbolj razveseljivo dejstvo pa je, da ko snamemo pokrovček, lahko njegov okrogli vrh uporabimo kot mini ogledalce, kar je nadvse priročno če smo kje zunaj ali na potovanjih.
Cena P2 Pure Color šmink je v spletni trgovini Mojadrogerija.si 3,5€ za 4,5g kar je glede na njihovo kvaliteto še kako ugodno.


Punce, že imate kateri P2 izdelek? 


*poslano v oceno, a ne vpliva na moje mnenje

Oznake: , , , , ,