Gucci by Gucci EDP


Jesensko vreme počasi že kaže zobe, oblačimo se v tople puloverčke in tudi sezona šalov se je že zdavnaj začela. Tako je napočil čas, da svoje ljube sveže parfume zamenjam z enim izmed toplejših, predvsem pa močnejših parfumčkov in izbira je tokrat padla na Gucci by Gucci parfumsko dišavo. 

Gre za dokaj močno dišavo, ki že skoraj vleče na moški parfum in mislim, da bi ga kakšen moški tudi z lahkoto nosil. Ampak ne obsojajmo ga prehitro, predvsem pa ne na prvi voh. Res je, da se začne dokaj udarno, moško in močno. Tudi to je res, da se zgornje note guava, malina in hruška skrijejo zaradi prevladujoče moči pačulija, ampak res je tudi, da se pri vseh parfumih ta začetna moč kaj kmalu umiri. Dišava kar na enkrat ni več moteča in kričeča, temveč prav prijetna za nošenje v hladnejših dneh. V osrčju dišave se skrivajo kamilica, tahitski tiarin cvet, pomarančni cvet in lilija, občuti pa se tudi pridih medu, ki se skupaj z mošusom in prej omenjenim pačulijem skriva v spodnjih notah dišave. Popolnost Gucci by Gucci se pokaže šele, ko se vrtiljak vseh not ustavi in zaznamo prijetno toplino, katero poživita sadje in med. 
Obstojnost Guccija je takšna kot se za parfumsko vodico spodobi, torej odlična in je eden najbolj obstojnih parfumov v moji zbirki. Uporabljam ga samo v jesensko/zimskem času, saj se mi zdi za poletje premočan. Ne glede na to, pa se v teh hladnejših dneh lahko uporablja tako čez dan, kot tudi za večerne izhode. Ker ni potrebe po ponovnem nanosu dišave čez dan, lahko stekleničko Gucci by Gucci dišave, brez skrbi pustimo v varnem zavetju doma. 
Sama steklenička je izredno elegantna na pogled, temno rjava z zlatimi detajli, tako da bo popestrila marsikatero kopalniško polico. 
Kupila sem ga že daljnega leta 2012, v Tuš drogeriji, ko je bil znižan in sem za 30ml odštela okoli 30€, drugače se cena za 30ml giblje tam od 40€ do 50€. Na Salma.si dobite Gucci by Gucci za 39,50€ torej je v Müllerju za približno 10-15€ dražji.


Kljub temu, da prvi vtis o njem ni ravno bleščeč, ti s časom priraste k srcu.

Katero dišavico pa boste vi uporabljali v hladnejših dneh?

Oznake: , , , , , , , ,