KÉRASTASE Elixir Ultime: Beautifying oil cream


Vsi smo že slišali o Kérastase izdelkih in njihovi izredni kakovosti, ki upraviči visoko ceno. Najbolj navdušujoče pa je dejstvo, da imajo izdelke razvrščene po tipu las in zato vsakdo lahko najde nekaj kar odgovarja njegovim lasem. Sama sem se odločila za testiranje linije Elixir Ultime in sicer inovativnega izdelka Beautifying oil cream, ki je hibrid med kremo in oljem, namenjen pa je vsem tipom las.

Beautifying oil cream ima lahko teksturo kreme in negovalne ter vlažilne značilnosti olja. Vsebuje mikro bleščice, ki so sicer vidne na dlaneh in lasem vdihnejo sijaj. V sestavinah se skrivajo izvlečki granatnega jabolka, tahitske gardenije in hranilnega kokosovega olja. Vonj kreme je izredno nežen, a hkrati prijeten in svež s cvetnim pridihom. 



Uporabljamo ga na spodnji tretjini las – torej na konicah. Lahko ga uporabimo na mokrih ali suhih laseh ter pred ali po oblikovanju las. Sama ga najraje uporabljam po oblikovanju las, da jih po sušenju ali ravnanju še dodatno nahranim in razvajam. Lasje so po uporabi mehki, a vseeno obdržijo tisto svojo prožnost in lahkotnost. Torej jih Beautifying oil cream nikakor ne obteži, kar je odlična novica predvsem za osebe s tankimi lasmi ter osebe s hitro mastnimi lasmi. Na veliko žalost pa tako kot marsikateri izdelek, tudi ta ni kos »frizz« učinku na laseh. Nisem prepričana kako bi se izdelek izkazal na izredno suhih laseh, ampak menim, da pri tovrstnem tipu las vseeno bolje izkažejo bogata olja kot pa tale izredno lahka verzija hibrida med kremo in oljem.
Embalaža izdelka je plastična a ljubka zlata tubica, s pokrovčkom na navoj, iz katere z lahkoto iztisnemo izdelek. 
Sama sem KÉRASTASE Elixir Ultime: Beautifying oil cream kupila v spletni trgovini Salma.si kjer sem za mini verzijo 50ml odštela okoli 10€. Seveda pa lahko Beautifying oil cream kupite tudi v veliki 150ml verziji, za katero boste odšteli okoli 35€. 
Izdelek bi priporočila osebam s tankimi in mastnimi lasmi, katere ne najdejo pravega olja za svoje lase. Če pa ste že našle olje, ki vašemu tipu las ustreza in jih ne obteži, potem ne vidim smisla v kupovanju Beautifying oil cream, razen za namene eksperimentiranja z novimi izdelki.


Kateri Kérastase izdelek pa je vas najbolj prepričal?

Oznake: , , ,