OBJAVE SLOVENSKIH BLOGERK: November


November se poslavlja. Kaj kmalu nas bo veselo vzdušje decembra popolnoma prevzelo in za hip bomo pozabili na čisto vse skrbi. Da se že danes za trenutek sprostite in pozabite na negativne stvari v svojem življenju pa si skuhajte skodelico dobrega čaja ali pripravite topel kakavov napitek, se udobno namestite in preberite o čem so pisale punce na blogih: Adjusting Beauty, Lippie Hippie, The puzzle of Sandra's life, Ajda's in Sparkle with laughter.


VIR: Adjusting Beauty

Petra nam je na svojem blogu Adjusting Beauty pripravila izredno uporabno objavo o ličenju. Če se nenehno sprašujete katera barva senčil pristaja vašim očem, potem objavo definitivno morate prebrati. Slikovno in opisno nam Petra v objavi Adding color to basic eye makeup (for different eyecolors) predstavi katera barva najbolj pristaja modrim, zelenim in rjavim očem.

VIR: Lippie Hippie

Lippie Hippie oziroma blogerka Aida nam v eni izmed novembrskih objav predstavi svojo jesensko izbiro rdečil za lice. Najpomembnejše je to, da pri njeni izbiri najdemo tako cenovno ugodna rdečila, kot tudi tista malo dražja in bolj luksuzna. Morda pa je branje te objave super priložnost, da si izberete katerokoli rdečilo za lice in ga dodate na listo želja, ki vam jo bo Božiček uresničil.

VIR: The puzzle of Sandra's life

Tudi izbira prave barve na ustnicah je pomembna in tokrat je nazaj prišel trend 90-ih, kjer se vse vrti okoli »nude« šmink. Sandra nam je na svojem blogu The puzzle of Sandra's life predstavila tri čudovite odtenke, ki so njena verzija »nude« trenda.

VIR: Ajda's

Po vseh teh temah o ličenju je čas, da si obraz dobro umijemo in z njega odstranimo nečistoče. Ajda nam v objavi na Ajda's blogu predstavi metodo dvojnega čiščenja/umivanja obraza, ki je izjemno priljubljena metoda predvsem v azijskih deželah. Če si torej želite doseči popolno polt je to eden izmed korakov, ki jih je potrebno upoštevati. 

VIR: Sparkle with laughter

In nazadnje se vsaj v mislih odpravimo na kratko potovanje. Izbrana destinacija: LONDON. 
Da si bomo lažje predstavljali vse znamenitosti in lepote tega mesta, nam je Sanja na svojem blogu Sparkle with laughter pripravila cel kup čudovitih fotografij, ki jih je posnela med potepanjem po mestu.


Katera objava v mesecu novembru pa je pritegnila vašo pozornost?

Oznake: , ,