• RAZNO
 • OBJAVE SLOVENSKIH BLOGERK: November

  30. november 2014


  November se poslavlja. Kaj kmalu nas bo veselo vzdušje decembra popolnoma prevzelo in za hip bomo pozabili na čisto vse skrbi. Da se že danes za trenutek sprostite in pozabite na negativne stvari v svojem življenju pa si skuhajte skodelico dobrega čaja ali pripravite topel kakavov napitek, se udobno namestite in preberite o čem so pisale punce na blogih: Adjusting Beauty, Lippie Hippie, The puzzle of Sandra's life, Ajda's in Sparkle with laughter.


  VIR: Adjusting Beauty

  Petra nam je na svojem blogu Adjusting Beauty pripravila izredno uporabno objavo o ličenju. Če se nenehno sprašujete katera barva senčil pristaja vašim očem, potem objavo definitivno morate prebrati. Slikovno in opisno nam Petra v objavi Adding color to basic eye makeup (for different eyecolors) predstavi katera barva najbolj pristaja modrim, zelenim in rjavim očem.

  VIR: Lippie Hippie

  Lippie Hippie oziroma blogerka Aida nam v eni izmed novembrskih objav predstavi svojo jesensko izbiro rdečil za lice. Najpomembnejše je to, da pri njeni izbiri najdemo tako cenovno ugodna rdečila, kot tudi tista malo dražja in bolj luksuzna. Morda pa je branje te objave super priložnost, da si izberete katerokoli rdečilo za lice in ga dodate na listo želja, ki vam jo bo Božiček uresničil.

  Tudi izbira prave barve na ustnicah je pomembna in tokrat je nazaj prišel trend 90-ih, kjer se vse vrti okoli »nude« šmink. Sandra nam je na svojem blogu The puzzle of Sandra's life predstavila tri čudovite odtenke, ki so njena verzija »nude« trenda.

  VIR: Ajda's

  Po vseh teh temah o ličenju je čas, da si obraz dobro umijemo in z njega odstranimo nečistoče. Ajda nam v objavi na Ajda's blogu predstavi metodo dvojnega čiščenja/umivanja obraza, ki je izjemno priljubljena metoda predvsem v azijskih deželah. Če si torej želite doseči popolno polt je to eden izmed korakov, ki jih je potrebno upoštevati. 

  In nazadnje se vsaj v mislih odpravimo na kratko potovanje. Izbrana destinacija: LONDON. 
  Da si bomo lažje predstavljali vse znamenitosti in lepote tega mesta, nam je Sanja na svojem blogu Sparkle with laughter pripravila cel kup čudovitih fotografij, ki jih je posnela med potepanjem po mestu.


  Katera objava v mesecu novembru pa je pritegnila vašo pozornost?

  10 komentarjev:

  1. Ooo, hvala za blog love <3 :) Sem mislila, da sem bila kar na tekočem z blogi ta mesec, ampak zgleda da nisem. Ne vem, kako sem spustila Sandrino in Petrino objavo, grem kar brat :D

   OdgovoriIzbriši
   Odgovori
   1. Malenkost ;)
    Petrina je res uporabna, tako da je nujno branje :P Sandrina pa glede na trend tudi ne zaostaja, tako da le hitro na branje :)

    Izbriši
  2. Oh, hvala za omembo <3 Je pa tale Petrina objava bila res enkratna :)

   OdgovoriIzbriši
   Odgovori
   1. Meni so vse te objave super, zato sem jih pa zbrala ;)

    Izbriši
  3. O, najlejpša hvala za tole omembo:)) Priročne objave, da ne izpustim ven kaj dobrega. Sploh v tej poplavi objav:)

   OdgovoriIzbriši
   Odgovori
   1. Me veseli da se ti zdijo uporabne :) Saj včasih pa ne škodi kaj 2x prebrat :P

    Izbriši
  4. Same super objave! Sem vse ze prebrala. :)

   OdgovoriIzbriši
  5. Odgovori
   1. Zaslužena omemba, ker je temeljita odstranitev nečistoč, ki se na obrazu naberejo čez dan (pa tudi zaradi same odstranitve MU) zelo pomembna in opažam, da se najde kar nekaj deklet, ki tega nažalost ne prakticirajo :/ Ampak morda jih tvoja objava spodbudi! ;)

    Izbriši