OBJAVE SLOVENSKIH BLOGERK: Oktober


Oktober nam pošilja poljubčke v slovo. Pustil pa je tudi skrivno sporočilce, v katerem razkriva 5 objav, ki so ga povsem navdušile in bi jih rad delil z vami. Tokrat so na vrsti blogerke: Get them curious. Get them talking., Modern Muffin, Viva la Vida, Mateji ustvarjata in Lovely Little Luxuries. 

Začnimo kar z najbolj odmevnim blogerskim dogodkom ta mesec in sicer z Cosnova prireditvijo, kjer so predstavljali ličila Essence in Catrice. Urška nam je na svojem blogu Get them curious. Get them talking. v objavi Essence & Catrice event omogočila majhen vpogled v dogajanje na Ljubljanskem gradu, kjer je prireditev za blogerke tudi potekala.

VIR: GET THEM CURIOUS. GET THEM TALKING.
 
Maja, blogerka pri Modern Muffin, svoje objave piše v treh jezikih, kar je vsekakor pohvale vredno, saj to definitivno ni lahka naloga. Oktobra je bralcem svojega bloga v objavi Hairstyles for short hair razkrila kako ustvariti dve izredno lepi in modi frizuri v udobju svojega doma. 

VIR: MODERN MUFFIN

Dve prijateljici, s popolnoma istim imenom, pridno pišeta blog Mateji ustvarjata. Začetek oktobra sta spisali objavo Primerjava mat lipglossov, ki je požela pravo navdušenje med bralci njunega bloga. Z razlogom, saj so tovrstne objave priročne in praktične, ko se punce odločamo kateri lip gloss kupiti, da bomo kar najbolj zadovoljne z nakupom. 

VIR: MATEJI USTVARJATA

Ana Ina je ravno ta mesec spremenila videz svojega bloga Lovely Little Luxuries in pripravila pravo jesensko serijo objav. Sama sem bila še posebej navdušena nad jesenskimi barvami lakov za nohte, ki jih je predstavila v svoji objavi Autumn Five: Nails.

VIR: LOVELY LITTLE LUXURIES

In še zadnja, a nikakor ne manj pomembna objava, je oktobra nastala na blogu Viva la vida. Katja nam  je v objavi White with sporty top predstavila odlično kombinacijo, ki kljub športnem zgornjem delu izpade nadvse elegantno. 

VIR: VIVA LA VIDA

Pa vi? Vam je katera objava v mesecu oktobru še posebej ostala v spominu?

Oznake: , ,