P2 Lost in glitter: 050 End up glamorous!


End up glamorous! je lak za nohte iz linije Lost in glitter, znamke P2, ki se v Nemčiji prodaja po vseh DM trgovinah. Ime mu čisto ustreza, saj naše nohte v hipu spremeni iz dolgočasnih v glamurozne.

Anja iz spletne trgovine Mojadrogerija.si je blogerkam zopet omogočila preizkušanje P2 znamke, tokrat lakov za nohte v odtenku po naši izbiri. Sama sem izbrala odtenek End up glamorous!, saj v svoji zbirki lakov za nohte nimam niti enega srebrnega. Poleg tega pa prihaja veseli december in z njim tone bleščic vsepovsod, tako da tudi na nohtih ne smejo manjkati. 



End up glamorous! me je že na prvi pogled popolnoma očaral, saj je že v steklenički videti čudovit. Vsebuje tri različno velike delce srebrnih bleščic, ki se odvisno od kota svetlobe bleščijo v vseh barvah mavrice. Šestkotniki/heksagoni so največje bleščice in pri njih je prelivanje barv še najbolj vidno. 
Nanos je enostaven, saj je formula laka ravno prav tekoča, pa tudi čopič je majhen in lepo oblikovan, tako da z njim dosežemo izredno natančen nanos. End up glamorous! za popolno prekrivnost potrebuje tri tanke sloje ali dva zares debela, njegova prednost pa je da se sloji hitro sušijo, tako da nam lakiranje ne vzame preveč časa. 
Obstojnost laka za nohte je zadovoljiva, saj se mi je barva na prvem nohtu odkrušila šele po treh dneh, barva na drugem in tretjem nohtu pa šele peti dan. 
Edina negativna stvar, ki je skupna čisto vsem bleščičastim lakom za nohte je seveda dolgotrajno in nadležno odstranjevanje. Vendar če je lak tako čudovit, kot je odtenek End up glamorous!, mu moramo to stvar nekako oprostiti. V skrajnem primeru pa ga lahko uporabimo tudi na enem samem nohtu za popestritev manikure, kar nam bo olajšalo in skrajšalo čas odstranjevanja. 



Ker v Sloveniji nimamo takšno srečo, da bi se P2 znamka prodajala v naših DM trgovinah, je Anja poskrbela, da lake za nohte P2 najdemo v njeni spletni trgovini Mojadrogerija.si kjer za 11ml laka End up glamorous! odštejemo 3,86 €.


Kateri P2 lakec pa bi vi izbrali?
*poslano v oceno, a ne vpliva na moje mnenje

Oznake: , , , , ,