CHLOÉ: See By Chloé EDP


Dišave znamke Chloé so izjemno znane in priljubljene med vsemi generacijami, zaradi ljubkih a elegantnih stekleničk, nosljivega in nevsiljivega vonja ter svoje obstojnosti. See By Chloé je dišava katere karakter je ustvarjen, da pritegne mlajšo populacijo, a je vseeno dovolj fascinanten za vse starostne kategorije.  

See by Chloé parfumska vodica je bila zame ljubezen na prvi voh, čeprav se sedaj sprašujem, če le ni bil samo še eden izmed mojih impulzivnih nakupov.  Ko sem se prvič spoznala z dišavo See By Chloé je bila izredno sveža, tudi po več urah prijateljevanja s kožo. Karakter, ki pritegne mlajšo populacijo in je mladosten ter igriv, pripisujemo pa ga zgornjim notam napolnjenim z vonjem bergamotke in cvetov jabolka. Čez čas se preobrazi v elegantnost in romantičnost. Pridih jasmina, ki ga otoplijo skoraj nezaznavne note vanilije in vse skupaj zaokroži ylang-ylang, za dodatno ostrino in tudi piko na i pa je vmes vmešana še sandalovina. Vonj se iz milnate svežine po določenem času spremeni v oreškastega. Ravno zaradi spodnjih not se dišava lahko pohvali z obstojnostjo, ki je več kot odlična. Na začetku je moč dišave udarna, ampak po približno dobri uri se umiri in se drži bolj blizu kože, kar je za dnevne dišave plus, saj ne bo motila ljudi v naši okolici. Na meni je obstojna tudi do 7 ur in jo zato čez dan ne nanašam ponovno, tako da steklenička počiva in krasi poličko v spalnici.
See By Chloé steklenička ima obliko starinske ptičje kletke, s srebrnim pokrovčkom na katerega je pritrjen kovinski obroček s pomočjo katerega lahko dišavico tudi kam obesimo. Sama tega ne bi prakticirala, saj s tem tvegamo padec stekleničke in razlitje dragocene dišave. Je pa definitivno ljubka ideja ;)



See By Chloé parfumsko vodico najdemo v stekleničkah za 30, 50 in 75 ml. V spletni parfumeriji Salma.si je cena za 30 ml See By Chloé 34€, medtem ko je v Müllerju verjetno za par € dražja. Dišavo uporabljam predvsem v jesenskem času, vendar tudi pozimi občasno pride na vrsto.

Kakšno pa je vaše mnenje o dišavah znamke Chloé?

Oznake: , , , ,