DECEMBRSKO OBDAROVANJE


Dragi bralci in bralke alejinaD. bloga, naj vaš december mine v znamenju veselih trenutkov in zanimivih dogodkov. Da nekomu izmed vas še dodatno polepšam že tako pravljični december pa sem pripravila »decembrsko obdarovanje«, ki bo enemu izmed vas prineslo čudovito in uporabno darilce.

Srečni zmagovalec bo prejel darilni bon v vrednosti 24€, ki ga lahko zapravi v spletni trgovini Salma.si poleg tega pa dobi še dva čudovita laka za nohte. Izbrala sem meni osebno najljubši Essie lak v odtenku Sole mate in lak znamke Rimmel v odtenku Soul session.

Kaj morate storiti?

Izpolnite obrazec.
Obvezen korak je le vpis vašega email naslova, na katerega vas bom tudi kontaktirala v primeru zmage. 
Ostali koraki so popolnoma neobvezni, povečujejo pa vašo možnost za zmago. Sledite blogu alejinaD. na socialnih omrežjih Facebook, Bloglovin in Instagram, delite objavo »DECEMBRSKO OBDAROVANJE« s svojimi prijatelji na socialnih omrežjih ali pustite komentar z odgovorom na vprašanje. 

a Rafflecopter giveaway  Nagradna igra se zaključi 17. decembra.
Zmagovalec bo znan najkasneje do 19. decembra in bo javno objavljen v tej objavi na dnu obrazca ter obveščen o zmagi na svoj email naslov. Na odgovor bom čakala le 24 ur in če se v tem času ne odzove, izberem novega zmagovalca. Zakaj? Darilni bon je veljaven le do konca tega leta, torej se bo mudilo.


Vso srečo vsem!

Oznake: , , , ,