Catrice: 35 Petrolpolitan


Catrice Petrolpolitan je eden izmed redkih odtenkov zelene, ki mi je dejansko všeč, saj drugače niti nisem ljubiteljica zelene barve, sploh pa ne na mojih nohtih. Gre za malce temnejši odtenek zelene v katerem najdemo mikro bleščice, ki na nohtih odsevajo predvsem modro in zeleno barvo, v steklenički pa se svetijo tudi v vijolični, roza, rdeči in srebrni barvi.

Lak Catrice Petrolpolitan imam v lasti že vsaj leto in pol, tako da nisem povsem prepričana če ga na drogerijskih policah še vedno najdemo ali pa je že zdavnaj šel iz prodaje. Formula laka je še vedno ista kot je bila ob nakupu - ravno prav tekoča, da je nanos laka enostaven. Vsekakor pa je čopič tisti, ki vam bo onemogočal popoln nanos, saj je obupno oblikovan. Na eni strani je daljši kot na drugi, poleg tega pa je vmes še malo cik-cak obrezan. Lak je sicer popolnoma prekriven v dveh slojih, obstojnost pa ni najboljša saj se začne v roku enega ali dveh dni krušiti. 

Slike so sicer dokaj stare (beri: že kakšno leto) in se za to iskreno opravičujem. A ker imam ta lakec trenutno na nohtih, sem se vseeno odločila za objavo. Poleg tega so moji nohti zopet kratki, obnohtna kožica pa zaradi stresnega izpitnega obdobja in moje slabe razvade trganja, v katastrofalnem stanju.



_____________________________

I'm not really fan of green color, especially not on my nails, but Catrice Petrolpolitan is one of the few shades of green, that I actually like. It is a slightly darker green color and it contains a lot of micro shimmer, that reflects mainly blue and green color on the nails, but in the bottle we can also see some purple, pink, red and silver shimmer particles. I own this nail polish for about year and a half, but the formula is still amazing and it's opaque in two coats. The only downside is its lasting power, it starts chipping after day or two, also the awful formed brush undermine the perfect application.
I don't know if you want to listen my moaning about blogger blockade, so I'll end my NOTD post right now. P.S. Although my blogger blockade reached its maximum, I managed to write guest post about my winter favorites on Taya – My little beauty world blog.  

_____________________________





Ker so NOTD objave vedno kratke, saj ravno veliko o nekem laku za nohte ne moreš povedati, sem se odločila še malo podaljšati objavo z mojim negodovanjem in razpredanjem. V začeteku decembra sem se odločila vzeti oddih od bloganja. Predvsem zato, da bi v miru in brez obveznosti preživela praznike. In oddih se je malce zavlekel, januarja je bilo na ta račun spisanih le par objav, potem pa živa groza. Vse kar napišem, zveni vesoljsko. Ne najdem več pravih besed, ki bi opisale določen izdelek, še enega preprostega pridevnika se ne morem spomniti. Ko še enkrat preberem spisano objavo, kar ne morem verjeti, da je to nastalo v moji glavi in da sem to dejansko natipkala. Da je situacija še bolj depresivna pa so tudi fotografije preveč temne, ne pokažejo pravih barv in nikakor niso uporabne. Vem, da je to le obdobje in bo minilo. Da proces malce pospešim sem si v knjižnici sposodila par knjig, tako v angleškem kot tudi v slovenskem jeziku, morda mi tam uspe najti izgubljeni besedni zaklad. Nove ideje za objave so že zapisane v blogerski beležki, samo še urnik mora biti jasno napisan, kajti le to me očitno prisili, da nekaj lenobe spravim iz sebe. 

Dokaz, da nisem povsem opustila bloganje najdete na Tatjaninem blogu Taya – My little beauty world, kjer sem za peto obletnico njenega bloga napisala gostujočo objavo o najljubših izdelkih za zimo. Priznam, da sem bila pozitivno presenečena, neizmerno vesela, da ne omenjam v kakšno čast si štejem, da je med vsemi blogerkami in njihovimi kvalitetnimi blogi, izbrala ravno mene. Ne le, da je to motivacija za nadaljnje pisanje objav, temveč mi je s tem pripomogla pri odpravljanju te blogerske blokade, ki me muči zadnje čase. 

Prijetno soboto vam želim ;)

Have a lovely saturday ;)

Oznake: , , , , ,