AVON: Cherish EDP


Sonce že vztrajno kliče pomladno vreme in prav kmalu se bomo poslovili od sladkih zimskih dišav ter v ospredje postavili lahkotne, pomladne vonje. V današnji objavi vam bom predstavila novo Avon dišavo Cherish, ki ima ravno pravšnjo mešanico cvetlično-sadnih not in je zato postala moja zvesta spremljevalka v teh sončnih dneh.

Izbira dišave je sicer stvar vsakega posameznika. Odvisna je od njegovega okusa, želja, predvsem pa od razvijanja not dišave na koži. Sama rada posegam po svežih vonjih in če ima dišava vmes pomešano noto jasmina potem obstaja 99 % verjetnosti, da mi bo dejansko všeč. Cherish parfumska vodica se odpre z vrhnjimi notami rožnatega popra in češnjevih cvetov. Začetek je izredno močan, pridih sadne sladkosti se nato počasi razvija v lahkotno cvetlično mešanico jasmina in cvetov tiare. Da vse skupaj ne bi bilo prenežno pa poskrbijo note belega mošusa in sandalovine. Po približno pol ure se razvijanje dišave umiri in na moji koži zaradi mošusa ostane sveža in malce močnejša cvetlična mešanica jasmina s cvetovi češnje. Ker gre za bolj lahkotno dišavo, je tudi obstojnost temu primerna. Na moji koži se obdrži približno 2 do 3 ure, nato je potreben ponoven nanos. Z oblačili je zgodba malce drugačna in tam je obstojnost seveda boljša, a se nanosu na oblačila navadno skušam izogniti.



Dotaknimo se tudi ljubke stekleničke dišave Cherish. Definitivno ni videti, da v sebi skriva 50 ml dišeče tekočine, saj je oblikovana kot majhna roža. Zlati detajli steklenički dodajo pridih elegantnosti in luksuza, ter tako Cherish parfumska vodica postane izredno lep okras na katerikoli polici v sobi.

 Trenutno je cena Cherish parfumske vodice (50 ml) v Avonovem katalogu 19,90€, medtem ko se redna cena giblje okoli 26€. Če ne veste katero dišavo bi izbrale za lahkotne sprehode v pomladanskem času je Cherish verjetno primerna izbira, saj gre za nevsiljiv vonj, ki pa vas bo kljub temu prelevil v dišečo cvetlico.

 
_______________________

In Slovenia spring is just around the corner. 
That's why I decided to represent you a new Avon fragrance: Cherish EDP. Cherish fragrance has just the right amount of floral-fruity notes so it is perfect companion in these sunny days. 
Cherish Eau de Parfum opens with top notes of pink pepper and cherry blossom. The beginning is very strong and fruity sweet, but it is slowly evolving into a light floral blend of jasmine and tiare flower. Base notes consisting of white musk and sandalwood are the reason that fragrance is a bit woody and stronger, otherwise it would be too light and fresh. After about half an hour the fragrance settles down and on my skin it is floral fresh with hint of strong musk. I wish it would be more long lasting, since it stays on my skin only for about two to three hours and then it's gone, so I need to apply it constantly.
_______________________




Po kateri dišavi pa boste vi posegli v malce toplejšem vremenu?

 *izdelek poslan v oceno, kar pa ne vpliva na moje iskreno mnenje

Oznake: , , ,