PAULA'S CHOICE: Skin Balancing Pore-Reducing Toner


Paula's Choice izdelki za nego kože so znani po svoji izredni kakovosti in skrbno izbranih sestavinah, ki dejansko pripomorejo k boljšemu videzu naše kože. V današnji objavi vam bom predstavila svoj najljubši tonik, katerega uporabljam že več kot leto dni in sicer Skin Balancing Pore-Reducing tonik, ki je namenjen normalnem, mastnem ali mešanem tipu kože.

Tonike uporabljam že odkar pomnim, vendar sta si le dva uspela izboriti mesto v moji vsakdanji negi kože zaradi svoje kakovosti in sicer tonik Kahne Hamamelis in seveda Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing tonik. Kahne Hamamelis tonik uporabljam v vročem, poletnem času predvsem za namene osvežitve kože, medtem ko Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing tonik uporabljam skozi vse leto. Pozimi mi služi kot dodaten vir hidratacije, v poletnem času pa običajno zadostuje kot samostojna nega kože. Imam namreč mešan tip kože, suha lička in masten T-predel, občasno pa tudi izredno dehidrirano kožo in Skin Balancing Pore-Reducing tonik se v vseh primerih izredno dobro izkaže.


Kaj pravijo pri Paula's Choice o Skin Balancing Pore-Reducing toniku?
Tonik za ožanje por in ravnovesje na koži z lahkotno vlažilno formulo pomaga koži do naravnega dobrega počutja. Vsebuje izredno močne antioksidante, sestavine, ki pripomorejo k izmenjavi snovi v celicah in učinkovine, ki preprečujejo draženje ter koži pomagajo zmanjševati rdečico in vnetja.

 Prednosti tega tonika so:
1. Blaži luščenje in suhost kože
2. Pomirja občutljivo in pordelo kožo (deluje proti draženju)
3. Koža je po uporabi čudovito mehka
 4. 100% brez dišav in barvil


V nadaljevanju pa sledijo še moje izkušnje z Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing tonikom.

Z obraza najprej odstranim ličila z micelarno vodico, nato sledi gel ali pena za umivanje obraza in navsezadnje uporaba tonika. Tonik kožo prijetno osveži in navlaži, koža pa je po uporabi mehka in pripravljena na naslednji korak v negi kože. Sama imam vedno občutek, da po uporabi tega tonika moja koža kasneje kremo ali olje veliko bolje vpije in s tem poveča njeno pozitivno delovanje na kožo. Tonik vsebuje tudi antioksidante, ki so znani predvsem po tem da zmanjšujejo škodljivo delovanje prostih radikalov in kožo zato dlje časa ohranjajo zdravo in mladostno. V zimskem, predvsem pa v poletnem času je zato priporočljivo, da pod kremo za zaščito proti soncu nanesete tonik ali kremo, ki vsebuje antioksidante in s tem kakovostno poskrbite za vašo kožo. Strinjam se tudi z njihovo trditvijo, da pomiri pordelo kožo, saj ga po neusmiljenem iztiskanju/čiščenju por vedno nanesem na kožo in rdečica čez nekaj časa izgine. Kaj pa trditev o ožanju por? Takoj po nanosu Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing tonika so pore malenkost manjše, a ne izginejo popolnoma, kar je navsezadnje povsem logično saj do sedaj še nisem odkrila izdelka, ki bi jih čudežno izbrisal. Na daljši rok uporabe sem opazila, da tonik bistveno pripomore k uravnavanju izločanja sebuma na T-predelu. Najbolj všeč mi je dejstvo, da je nežen do kože in ne povzroča dodatnih nečistoč na koži (beri: zamašene pore). Za 190ml Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing tonika odštejemo okoli 25€, ob redni uporabi zjutraj in zvečer pa bi moral zadostovati za vsaj tri mesece.


SESTAVINE/INGREDIENTS:

Water, Glycerin, Butylene Glycol (water-binding agents), Niacinamide (vitamin B3/cell-communcating ingredient), Adenosine Triphosphate (cell-communicating ingredient/skin conditioning agent), Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract (anti-irritant), Arctium Lappa (Burdock) Root Extract (antioxidant), Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydrolyzed Vegetable Protein (skin conditioning agents), Sodium PCA, Panthenol, Sodium Hyaluronate (water-binding agents), Sodium Chrondroitin Sulfate (skin conditioning agent), Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide 1, Phytosphingosine, Cholesterol (lipid-based water-binding agents), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Oleth-10, DEA-Oleth-10 Phosphate, Sodium Lauroyl Lactylate (emulsifiers), Polysorbate-20 (skin conditioning agent), Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol (preservatives), Sodium Citrate (pH adjuster), Xanthan Gum (thickener), Trisodium EDTA (chelating agent), Phenoxyethanol (preservative).


Ali uporabljate tonik pri negi obraza? Kateri je vaš favorit?

Oznake: , , , , , ,