Essence The Gel Nail Polish: 38 Love is in the air


Poletje je čas živih in neobičajnih barv, tako pri oblačilih, modnih dodatkih, ličilih, kot tudi lakih za nohte. Tokrat vam predstavljam Essence The Gel nail polish v odtenku 38 Love is in the air, za katerega sem prepričana, da je eden izmed najlepših rumenih odtenkov in vsekakor več kot primeren za poletni čas. 



Ljubka kremna, svetlo rumena barva Essence laka za nohte Love is in the air, vas bo v trenutku spravila v dobro voljo in vam polepšala marsikateri poletni dan ter vas še dodatno napolnila s pozitivno energijo. Rumena barva ima pač takšno moč. 



Ker ima Essence The Gel nail Polish linija lakov za nohte vse lastnosti gel lakov za nohte, tudi odtenek 38 Love is in the air odlikuje izjemen sijaj, odlična pigmentiranost in super obstojnost. Formula laka je ravno prav tekoča in popolno prekrivnost dosežemo z dvema tanjšima slojema. Izredno všeč mi je ploščata in lepo zaobljena oblika čopiča, saj z njim dosežem natančen nanos, ki popravkov navadno sploh ne potrebuje. Na mojih nohtih odtenek 38 Love is in the air zdrži približno štiri dni, potem pa je že zaznati sledi krušenja. Če upoštevamo njegovo ceno, ki se giblje okoli 1,7€ potem lahko trdimo, da je Essence s to linijo lakov za nohte opravil več kot odlično nalogo in po višje cenovnih lakih za nohte sploh ni potrebno več posegati, da bi dobili lep odtenek in kakovosten lak za nohte. 




Kakšni pa se vam zdijo Essence The Gel Nail Polish lakci? Kateri odtenek vam je najbolj pri srcu?

Oznake: , , , , , ,