AVON: 3D plumping lipstick Stolen kisses, Uptown pink, Twig


Včasih zna biti iskanje kvalitetnega rdečila za ustnice kar dolgotrajen proces, sploh če spadate med tista dekleta, ki imajo vedno težave z izsušenimi in razpokanimi ustnicami. Sama sem se ravno zaradi tega razloga kar nekaj časa izogibala vsem šminkam in raje posegala po balzamih ter sijajih za ustnice. Nato pa je Avon predstavil linijo 3D plumping šmink, ki poskrbijo za polne, gladke in čvrste ustnice. Med raznolikimi in božanskimi odtenki sem se le s težavo odločila za tri in navsezadnje izbrala odtenke Stolen kisses, Uptown pink in Twig.



Linija 3D plumping rdečil za ustnice vsebuje kolagen, ki poveča mikrocirkulacijo v ustnicah za bolj polno obliko, vsebuje tudi retinol, ki zapolni linije ustnic za mladostno gladek videz ter kofein, olje granatnega jabolka in jojobe za izboljšanje elastičnosti in navlaženost ustnic. Ob vseh teh čudovitih sestavinah je jasno, da so šminke iz linije 3D plumping popolne spremljevalke v hladnih dneh, ko naše ustnice zahtevajo več pozornosti in dodatno nego.
 Dejansko šminke tudi po celem dnevu nošenja ne izsušijo naših ustnic, dodatno ne izpostavijo suhih predelov na ustnicah in se ne usedajo v gube. Lahkotna in kremna formula teh šmink naše ustnice razvaja skoraj tako kot bi uporabili balzam za ustnice. Kljub temu pa jih odlikuje odlična pigmentiranost in še boljša obstojnost. Na mojih ustnicah se obdržijo tudi po več ur, bledijo enakomerno, le ob pitju najprej izgine barva z notranje strani ustnic, kar pa se da na hitro popraviti. Kremna formula, ki ustnicam daje malce sijoč in posledično sočen videz vas bo definitivno popolnoma navdušila in ker je tudi paleta odtenkov dokaj široka bo vsaka našla takšnega, ki ji ustreza. 
Sama sem izbrala odtenke primerne za vsakodnevno nošenje in sicer Stolen kisses (nežna roza barva), Uptown pink (temnejša roza barva) in Twig (topla rjavkasta barva).

Stolen kisses, Uptown pink, Twig


Stolen kisses

Uptown pink


Twig


Redna cena 3D plumping rdečil za ustnice se giblje okoli 7€, a so velikokrat znižane in zaradi svoje super obstojnosti, odlične pigmentiranosti in neverjetnega občutka na ustnicah, več kot vredne svojega denarja. 

Katero rdečilo za ustnice pa je vas v zadnjem času navdušilo?

Oznake: , , , , , ,