AVON: Today Tomorrow Always DAYDREAM


Celotno Avonovo kolekcijo Today Tomorrow Always dišav, bi lahko na kratko opisali kot lahkotne in prefinjene dišave za vsak dan, ki pa imajo tisto posebno noto zaradi katere boste vedno znova posegali po njih, ostale parfume v svoji zbirki pa posledično nekoliko zanemarili. Nič drugače ni z Daydream različico dišave Today Tomorrow Always, le da ta s svojimi notami kar izžareva pomlad.

Ja, zame je Daydream popolna pomladna dišava, katere začetki na koži spominjajo na cvetlično svežino šele nabranega šopka rož. Čist, svež cvetlični začetek smilja in ingverja se nadaljuje v bolj umirjeno cvetlično mešanico jasmina in gardenije s pridihom medu. Po določenem času v ospredje preide topli, kremni vonj medu in sandalovine, ki se na koži obdrži izjemno dolgo in nas greje kot topli pulover v deževnem aprilskem vremenu. Popolnoma druga zgodba je pri moji mami, ki pravi da tega parfumčka v toplih dneh ne bi nosila, saj je medena nota pri Daydream dišavi preveč izrazita in je bolj primerna za hladnejši čas. Torej so okusi pri dišavah resnično stvar vsakega posameznika posebej. Res pa je, da Daydream dišavo vidim izključno kot dišavo za dnevna potepanja in nikakor ne kot večerno izbiro. Konec koncev pa njeno ime Daydream vse pove. Čeprav steklenička dišave ni ravno fotogenična oziroma je njeno lepoto težko ujeti v objektiv fotoaparata, pa na polički ob vazi s cvetjem izpade naravnost čudovito. Enostavno kvadrasto obliko stekleničke popestri zaobljen prosojni pokrovček, ki je poševno prirezan in pomladni vzorec ter Daydream napis na sami steklenički v barvi breskve.



Marsikateri Avonov parfumček čudovito diši in je izredno obstojen, cena pa je glede na kvaliteto več kot sprejemljiva. Za 50ml Daydream dišave boste odšteli 32€ oziroma ob času akcij se cena giblje okoli 15€ ali 20€ in takrat se jo resnično izplača vzeti. Če poznate koga, ki se ukvarja s prodajo Avon izdelkov, nakup ne bo nikakršna težava. V nasprotnem primeru obstaja na Facebooku malo morje strani, kjer najdete prijazne posrednike ali pa določene izdelke Avon naročite v spletni drogeriji Salma.


Katera dišava iz Avonovega kataloga pa je vaša izbranka za pomladni čas?


Oznake: , , , ,