Revlon Ultra HD lipstick: Dahlia 890


Odtenki z imeni rož, glamurozen sijaj na ustnicah, intenzivna barva s pridihom sladkega vonja – vse te lastnosti poosebljajo Revlon linijo šmink Ultra HD. Odtenek Dahlia, o katerem bo govora v današnji objavi,  predstavlja popoln odtenek za ljubiteljice drznih barv, večerne dogodke, v jesensko zimskem času pa je šminka Dahlia lahko vaša vsakodnevna spremljevalka, saj se takrat priležejo temnejši in bolj drzni odtenki.


Revlon Ultra HD šminka v odtenku Dahlia je izredno dobro pigmentirana, zato je že en sam nanos dovolj za polno prekrivnost in intenzivno barvo na ustnicah. A ker je Dahlia opazen in drzen odtenek, je za popoln nanos potreben čopič, saj se v nasprotnem primeru srečamo z neenakomernim nanosom in prekomernim kopičenjem barve na zunanji strani ustnic. Sama pod Ultra HD šminko običajno uporabim še svinčnik za ustnice, ki prepreči, da bi se šminka razlivala čez robove. 
Punce s suhimi ustnicami boste oboževale lahkoten in vlažilen občutek na ustnicah ob nošenju Ultra HD šmink, sočen sijaj na ustnicah pa je posledica formulacije z gel tehnologijo brez voska.  
Obstojnost Ultra HD šminke v odtenku Dahlia rahlo razočara, saj sem od tako temnega odtenka pričakovala tudi ultra dolgo obstojnost, a temu ni tako. Na ustnicah se v polnem sijaju obdrži približno 1 uro, ustnice pa pusti obarvane tja do 3 ure.
Še eno razočaranje je embalaža šminke. Na prvi pogled zaradi srebrne barve in zanimivega dizajna pokrovčka sicer izpade elegantna in hkrati priročna, saj skozi prozoren pokrovček vidimo odtenek šminke. A ker prirezan vrh šminke ne morem popolnoma skriti v embalažo, jo poškodujemo (ne glede na to koliko smo pazljivi!) in potem se razmaže po pokrovčku in resnično ne zgleda več elegantna.




Ker sem zaradi večnih težav s suhimi ustnicami ljubiteljica lahkotnih in vlažilnih šmink me mika nakup Ultra HD šminke v nežnem / pomladnem odtenku, za katerega verjamem, da nanos ne bi bil tako težaven kot z odtenkom Dahlia, kjer se opazi tudi minimalna napaka ob nanosu. 
Cena Revlon Ultra HD šminke je na Click2Chick okoli 10€, kupite pa jih lahko tudi v Müllerju in drogeriji Iliriji.

Katera linija Revlon šmink pa je pritegnila vašo pozornost?


*izdelek poslan v oceno, kar pa ne vpliva na moje mnenje

Oznake: , , , , ,