Aussie izdelki za nego las

 
Aussie izdelki za nego las so v tujini navdušili ogromno število ljudi, medtem pa smo v Sloveniji lahko le od daleč opazovali in brali o super rezultatih te drogerijske znamke, ki se v določenih pogledih lahko primerja s kakovostno profesionalno nego las. Tej nepravičnosti so leta 2015 naredili konec in tako je Aussie zasedel police slovenskih drogerij. Ali je s svojimi avstralskimi sestavinami, božanskim vonjem in rezultatih na laseh izpolnil visoka pričakovanja, pa vam izdam v nadaljevanju objave.




Sama sem imela priložnost preizkusiti šampon Miracle Shine in Miracle Moist ter njihov najbolj opevan proizvod; balzam za globinsko nego poškodovanih las 3 Minute Miracle Reconstructor. 

Aussie Miracle Shine šampon
 
Seveda sem prvi izdelek za testiranje izbrala na podlagi omamnega, eksotičnega vonja, ki bi ga namesto na lase najraje zlivala kar v usta, tako sladko sadno namreč diši šampon Miracle Shine. Čeprav obljubljajo, da se v Aussie zaljubiš v trenutku, temu ni bilo tako. Šampon Miracle Shine me razen z božanskim vonjem in ogromno količino pene na glavi, ni prepričal z ničemer več. Namenjen je pustim, utrujenim lasem in obljublja senzacionalen sijaj h kateremu naj bi pripomogla avstralski ginseng in biserni prah, ki ju najdemo med sestavinami šampona. Moji lasje, z izsušenimi konicami in mastnim lasiščem, tudi po več tedenski uporabi šampona Miracle Shine niso zažareli v vsem svojem sijaju. Kar je še huje, lasišče niti najmanj ni bilo zadovoljno, saj se je že takoj naslednji dan po pranju začelo mastiti. Še zadnjo tretjino šampona bom nekako uporabila, vendar ga kupila najbrž ne bom, saj mojim lasem ne odgovarja.



Aussie Miracle Moist šampon

Zaradi razočaranja nad prvim šamponom, me je bilo kar malce strah uporabiti Miracle Moist šampon, saj sem zaradi imena predvidevala, da bo še bolj obtežil moje lase. Šampon Miracle Moist je namenjen suhim in poškodovanim lasem, neguje pa jih z oljem avstralskih oreščkov makadamije. Zavoljo suhih konic sem šamponu dala priložnost da se izkaže in ne boste verjeli - izkazal se je. Moji lasje so bili po uporabi Miracle Moist šampona lepo očiščeni, božansko dišeči, neverjetno mehki, konice pa navlažene. Kljub temu, da je namenjen suhim lasem ni obtežil ali dodatno zamastil mojega lasišča in lasje so brez težav zdržali tri dni brez pranja. Ravno zato dvomim, da bi bil dovolj vlažilen za osebe z res suhimi lasmi. Že izredno mala količina šampona ustvari ogromno količino pene, tako da za  popolnoma čiste lase zadostuje že eno samo šamponiranje. Močan, a božanski vonj šampona po sladkih žvečilnih gumijih vas bo popeljal v otroške dni, na laseh pa se v blagi verziji obdrži še kakšen dan po umivanju las. 




Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

In nazadnje je na vrsto prišel tudi balzam za globinsko nego poškodovanih las 3 Minute Miracle Reconstructor, ki je skupaj s šamponom Miracle Moist pravi biserček za lase. Po umivanju las odvečno vodo popivnam z brisačo in nato na spodnjo tretjino las izdatno nanesem 3 Minute Miracle Reconstructor, ter ga pustim delovati približno pet minut. Je eden tistih balzamov, ki se v lase kar vpije in ne potrebuješ hektoliter vode, da ga iz las izpereš. Konice so po uporabi mehke, vidno nahranjene, brez težav se lepo razčešejo, niso več ovčkaste kot so znale biti včasih, lasje od decembra niso videli frizerja pa konice kljub temu niso razcepljene. Mislim da balzam za globinsko nego poškodovanih las 3 Minute Miracle Reconstructor resnično pomaga vzdrževati dobro stanje las, morda poškodovane lase do neke mere celo izboljša, a kljub vsemu ne verjamem, da lahko uničene lase popravi karkoli drugega razen škarjic v rokah dobrega frizerja



Ker sem v zadnjem času na email dobila kar nekaj vprašanj o negi las, naj za konec na hitro opišem vso svojo nego in izdelke, ki so v zadnjih mesecih neprestano v uporabi. Enkrat tedensko na konice las nanesem hladno stiskano kokosovo olje in ga na laseh pustim kolikor dolgo se le da. Nato sledi šamponiranje z Aussie Miracle Moist in nanos balzama za globinsko nego poškodovanih las 3 Minute Miracle Reconstructor, ki ga na laseh pustim približno pet minut. Temeljito sperem lase, jih popivnam z brisačo in nato uporabim sredstvo za zaščito las pred toplotnim oblikovanjem Kérastase Ciment Thermique ter jih s fenom in veliko okroglo krtačo ukrotim do ravnih, gladkih las, na koncu pa po potrebi na konice nanesem še Orofluido olje. 

 »Zavedamo se, da v življenju obstajajo pomembnejše stvari kot so lasje, vendar lahko začnemo pri njih.« 
Aussie filozofija

 *izdelki poslani v oceno, kar pa ne vpliva na moje mnenje

Oznake: , , , , ,